-

Juventus slog Barca – Monaco besejrede Dortmund

0

De sidste to hold blev klar til semifinalerne i onsdags. Juventus besejrede FC Barcelona, efter at Juve vandt det første opgør 3-0, så skulle Barca levere endnu et stort comeback. Det udeblev denne gang, mens Monaco satte Dortmund på plads i returopgøret. Læs referater til de fire opgør mellem parterne i kvartfinalerne her.

Juventus vandt samlet 3-0

1. kvartfinale (11. april 2017), Juventus Stadium (Torino):

FC Barcelona var klar til kvartfinalerne mod Juventus, efter deres sensationelle comeback mod Paris Saint-Germain.

Den gamle dame er dog ikke en kvinde, som man sådan lige løber om hjørner med.

Det skulle unge Dybala slå fast efter bare syv minutters spil. Han scorede køligt efter en flot assist af Cuadrado.

Og bare 15 minutter efter var Dybala igen på pletten. Her scorede han til 2-0, og FC Barcelona havde svært ved at få spillet til at fungere.

I det 55. minut ville den rutinerede forsvarer Chiellini også lege med. Han scorede til 3-0 for Juventus, og så havde Barca lang vej hjem.

På trods af 15-14 målforsøg i Barcas favør, så var det Juventus, der var mest kynisk, når det galt, og de vandt altså opgøret med 3-0.

2. kvartfinale (19. april 2017), Camp Nou (Barcelona):

Nu var dagen kommet, hvor FC Barcelona skulle levere endnu et sensationelt comeback, efter at have tabt den første kamp med 3-0.

Catalanerne endte med at frembringe 17 målforsøg mod Juves 12, men på trods af de mange målforsøg havde de igen ikke succes med at få bolden i nettet.

Der blev ikke scoret i returkampen på Camp Nou, og derfor endte kampen 0-0.

Juventus var dermed videre med 3-0 samlet.

Monaco flot videre med 6-3 samlet

1. kvartfinale (12. april 2017), Signal Iduna Park (Dortmund):

Efter et bombe-forsøg på Borussia Dortmunds bus den 11. april, så valgte man at udskyde kampen til dagen efter. Derfor blev denne første kvartfinale mellem Dortmund og Monaco afviklet den 12. april.

En underlig beslutning at afvikle kampen så tæt på ulykken, hvor ingen dog kom alvorligt til skade, men rent mentalt kan man sagtens forestille sig at spillerne havde svært ved at fokusere på fodbold.

I det 16. minut begik Dortmunds Sokratis straffespark som Fabinho skulle sparke. Han brændte og dermed stod der fortsat 0-0 på måltavlen.

To minutter senere kunne stortalentet Mbappe dog bringe gæsterne i front. I det 35. minut scorede Bender i eget mål, og så var Monaco pludselig foran med 2-0.

I anden halvleg lykkedes det Dortmund at svare tilbage. Dembele fik reduceret til 1-2, men stortalentet Mbappe var ikke færdig med at score. I det 79. minut bragte han gæsterne foran med 1-3. Fem minutter senere scorede Dortmunds Kagawa til slutresultatet 2-3.

Dermed ventede der en gyserkamp i returopgøret, hvor tyskerne fortsat havde gode muligheder for avancement.

2. kvartfinale (19. april 2017), Stade Louis II (Monaco):

Men allerede 3 minutter inde i opgøret, hvor Monaco var værter, så var Mbappe atter i målhumør. Han scorede til 1-0, mens rutinerede Falcao fulgte op med scoringen til 2-0 i det 17. minut.

Nu så det pludselig mere end vanskeligt ud for Dortmund. Reus fik dog reduceret i det 48. minut, men tyskerne formåede ikke at nette yderligere.

Det gjorde Monaco til gengæld, da netop indskiftede Germain kunne score i det 81. minut – samme minut, som han blev indskiftet.

Dermed vandt Monaco samlet med hele 6-3.

Hvad er din kommentar?